Sinds februari 2017 is Sietse Fontein voor zichzelf begonnen onder de naam Fontein Tuinen. Met zijn jarenlange ervaring was het starten van een eigen hoveniersbedrijf een langgekoesterde wens die in vervulling is gegaan.

 

“Samen met u ga ik graag de uitdaging aan om uw droomtuin te realiseren!”

 

Het werken in de natuur, de vrijheid en met een voldaan gevoel de tuin achterlaten bij een tevreden klant: dat beschrijft in het kort mijn liefde voor het hoveniersvak. Ik kan erg blij worden van een tuin die tot in de puntjes is verzorgd!
De tuinprojecten realiseer ik van begin tot het eind in eigen beheer waardoor u altijd persoonlijk contact houdt. Omdat u van uw nieuwe tuin nog jarenlang plezier wilt hebben, werk ik met duurzaam materiaal en staat de nazorg en onderhoud van uw tuin bij mij hoog in het vaandel.

 

Ik werk graag in uw tuin in Haarle, Nieuw-Heeten, Heeten, Raalte, Nijverdal, Luttenberg, Mariënheem, Hellendoorn, Ommen, Lemelerveld, Deventer, Apeldoorn, Heino, Zutphen, Schalkhaar, Lochem, Zwolle, Bathmen, Holten, Wijhe, Olst, Gorssel, Epse, Eefde, Barchem en omstreken.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Waarom Fontein Tuinen

  • Allround hovenier met jarenlange kennis en ervaring
  • Flexibel en volgens planning zodat u snel van uw tuin kunt genieten
  • Duurzaam: een tuin waar u jarenlang plezier van heeft!