Tuinontwerp

Bij een mooi tuinontwerp staan uw gewenste stijl, vorm en sfeer en de mogelijkheden van uw omgeving centraal. Dit bespreken we samen in een vrijblijvend, oriënterend gesprek. U heeft bij hoveniersbedrijf Fontein Tuinen altijd te maken met één aanspreekpunt. Dat geeft duidelijkheid voor u, maar ook voor ons. Vraag gratis tuinadvies aan

Ontwerpen van tuinen in de omgeving Deventer, Raalte en Zwolle

Tijdens een oriënterend gesprek brengen we uw wensen, mogelijkheden en ideeën voor het nieuwe tuinontwerp in kaart. Nadat al uw wensen en mogelijkheden bekend zijn, geven we u graag adviezen voor uw nieuwe tuin. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring weten we wat belangrijk is om een duurzame tuin te realiseren waar u jarenlang plezier van heeft.

Hoveniersbedrijf Fontein Tuinen levert een maatwerk tuinontwerp, passend bij wat u wilt en wat bij u mogelijk is.

Fontein tuinen is gevestigd in Haarle, dit is een uitstekende uitvalsbasis voor het ontwerpen van tuinen in de omgeving Deventer, Raalte en Zwolle.

tuin ontwerp

Tuinontwerp in 3D

De informatie uit het oriënterend gesprek en onze creativiteit en ons vakmanschap vormen de basis voor de realisatie van een ontwerp, desgewenst in 3D. Een 3D-ontwerp bestaat uit enkele realistische tekeningen zodat u als het ware een wandeling maakt in uw toekomstige tuin. Naast een tuinontwerp maken we ook een beplantingsplan. Bij de keuze voor de juiste beplanting letten we op zichtlijnen, locatie en onderhoud. Daarnaast houden we rekening met de seizoenen, zodat u elke dag van het jaar plezier heeft van uw tuin.

Ook voor tuinaanleg en tuinonderhoud

Wij maken voor u graag een tuinontwerp, maar wij nemen ook graag de tuinaanleg en het tuinonderhoud voor onze rekening. Vaak zit er ook bestrating in een tuinontwerp, zoals een terras of een tuinpad. Ook sierbestrating leggen kunnen wij zelf.

Strakke planning

Nadat we samen het tuinontwerp en het beplantingsplan hebben besproken en – waar wenselijk – aangepast, vragen we uw goedkeuring om de tuin conform dit ontwerp aan te leggen. Na uw goedkeuring maken we een strakke planning, zodat u precies weet wanneer we aan de slag gaan en wat we wanneer gaan doen. En bij hoveniersbedrijf Fontein Tuinen geldt: afspraak = afspraak!

Meer informatie over een tuinontwerp

Mogen we ook een tuinontwerp en/of beplantingsplan voor u maken of heeft u nog vragen over uw en onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Deze tuinen hebben wij reeds aangelegd

Project beplanting woning te Raalte – Arendshorst

Bekijk project

Aanleg complete tuin in Raalte – Salland 2

Bekijk project

Aanleg tuin in Nijverdal

Bekijk project
Border renovatie Raalte-Noord

Verhoogde border met natuurstenen stapelblokken in Raalte-Noord

Bekijk project
Pergola Deventer

Pergola van Douglas hout in Deventer

Bekijk project

Tuinrenovatie van onderhoudsvriendelijke tuin

Bekijk project
tuinaanleg appartementencomplex Nijverdal

Aanplant voortuin appartementen complex Nijverdal

Bekijk project

Tuinaanleg Stadshagen Zwolle

Bekijk project

Aanleg tuin in Wierden

Bekijk project

Kindvriendelijke tuin centrum Raalte

Bekijk project

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

Als u aangeeft waarmee wij u kunnen helpen, dan nemen we contact met u op voor de details. Zo kunnen wij voor u een goede offerte opstellen.

Contact